Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!

Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.

Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.

När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.

Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.

På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Nyfiken på att veta mer?

Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Om oss
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.

Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem – redan idag!

Har du körkort? *
Har du tillgång till bil? *
Har du tillgång till bil?
Tyvärr så kan du inte gå vidare med din ansökan till oss då du inte har körkort.
Tyvärr så kan du inte gå vidare med din ansökan till oss om du inte har möjlighet att lösa tillgång till bil. Skicka endast in din ansökning ifall du har möjlighet till detta!
Hanterar du flytande svenska i tal och skrift? *
Har du tidigare erfarenhet av försäljning? *

Om någon tipsat dig att söka tjänsten kan du skriva personens namn här.

Choose File
Choose File
Tack för din ansökan. Vi behandlar löpande inkomna ansökningar. Ifall du blir aktuell för tjänsten kommer vi att kontakta dig via telefon inom 2-3 arbetsdagar.
Något gick fel vid insändande av din ansökan. Vänligen försök igen.
Lättast att nå

Välj vilken/vilka tider på dygnet det är lättast att nå dig. Du kan välja mer än ett alternativ.